Ook dit jaar doen we weer mee aan de Clubsupport actie van de Rabobank. Dit is een initiatief van de bank om stichtingen en verenigingen financieel bij te staan. Het geld dat we dit jaar inzamelen zal besteed worden aan het maken van een rouwbrief. Dat is een speciale seinpaal die op rangeerterreinen gebruikt werd. De paal komt op het terrein voor de wagenloods noord te staan.

Iedereen met een Rabobank rekeningnummer kan stemmen uitbrengen op clubs die zich hiervoor hebben aangemeld. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe groter de financiële bijdrage. Je kan ons steunen via de Rabobank App of via de website van de Rabobank op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport. Je kan ook nog twee andere goede doelen jouw steun geven!
Wij staan vermeld als Nienoord Spoorwegen. Het stemmen kan tot en met 26 september.

Donateur worden?

Het zou helemaal fantastisch zijn als je, net als vele vrijwilligers, donateur van onze stichting wilt worden. Met de bijdragen bekostigen we de revisie en het onderhoud van ons materieel zoals de HGB, de Stoomlocs Nienoord 1 en 2, de draaischijf, een aantal motor locomotieven, rijtuigen en goederenwagens. Wil je vaste donateur worden of een éénmalige bijdrage doen? Je kunt het bedrag overmaken naar rekening NL66RABO0302509372 t.n.v. St. Nienoord Spoorwegen Materieel. 

Super bedankt voor het uitbrengen van je stem en een eventuele donatie!